A falusi turizmusnak megvan a saját bája ,ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy a 4csillagos szálloda a várostól 10 km-re van.
Érdemes családoknak, baráti társaságoknak kipróbálni, milyen is az amikor van egy „házunk”. Az elõnyök között mindenképp meg kell jegyeznem, hogy általában nem zavar bennünket senki, sõt egy kis egyeztetés, keresgélés után olyan helyet is találunk ahol az ellátásunk is megoldott.
Mert a Tibi vagy a Sanyi sógornak biztosan van a padláson kolbásza, ha kell szerez vadhúst, megmutatja hol lehet halat fogni, és szerez sajtot túrót stb., a házi bor+pálinka kóstolását nem említeném, mert ebbõl csak az elsõ 3 helyre emlékszem és nem szeretnék senkit sem kihagyni.
A jó ebben az, hogy nem zavarunk senkit, nem néznek, hogy miért iszunk annyit, és miért égetjük le a bográcsban a pörköltet. Nincs is abban jobb móka amikor az egész család, baráti társaság hozzátesz taktikai tanácsaival valamit az ebédhez - amibõl persze vacsora lesz a közeli étteremben.
A lényeg: pogácsát, rétest, falusi tojásból rántottát, csak ilyen helyeken lehet enni, a vidéki ízeket nem lehet összehasonlítani semmivel, a levegõt pláne nem.
Próbáld ki, és írd meg nekünk milyen volt.
Julai